NIEUWS ONLINE, NOS NIEUWS, NOS JEUGDJOURNAAL, NIEUWSUUR, AD BINNELAND, NU ALGEMEEN.

ADVERTORIAL PLAATSEN

Het laatste nieuws over Uw bedrijf, geschreven in de vorm van een commercieel persbericht. Adverteer nu op Nieuws Online deze week vanaf 50 Euro. Een #nieuwssite zonder reclame banners en popup advertenties is tegenwoordig heel bijzonder. Lees alle nieuws artikelen en #advertorials zonder interruptie.

Native advertising.. Een advertorial heeft een hoge clickrate. De kans op conversie is groot doordat de bezoeker door een pakkende kop gemotiveerd raakt om meer te lezen.

Uw boodschap op de juiste plek. “Je boodschap kan nog net zo sterk zijn, maar als hij op de verkeerde plek staat, krijgt U niet het gewenste effect.” Waar U adverteert is net zo belangrijk als de boodschap zelf. Sport gerelateerde content is bijvoorbeeld een betere match voor in de sport categorie, en en zakelijk content met een financiële insteek past beter onder de categorie economie dan onder entertainment. Het klinkt logisch, maar hier wordt niet altijd bij stilgestaan. Zonde, want daardoor gaat de kracht van Uw boodschap verloren.

Uw advertorial komt eerst bovenaan op de voorpagina te staan in de algemene categorie. Daarna zal hij langzaam verdwijnen en permanent te vinden zijn in de categorie waar hij thuis hoort. Binnen de uiteenlopende categorieën die op nieuwsonline.nu staan, vinden we altijd de meest geschikte plek en daarmee de gewenste doelgroep voor Uw content.

Wat U krijgt:
In ieder geval 2 links
Minimaal 1 afbeelding
Permanente plaatsing
Delen via sociale media

Wat er gebeurt:
Er staan twee links in het artikel, de eerste naar uw de landingspagina van uw website en de tweede naar een door Uw gewenste pagina op Uw website.
U stel genoeg beeldmateriaal beschikbaar voor het artikel.
Het artikel delen wij op sociale media kanalen

ACTIE: Het publiceren van advertorials kost tijdelijk 50,– Euro ex BTW

Voorwaarde van deze actie is dat U een link naar www.nieuwsonline.nu goed zichtbaar plaatst op Uw website.

Het publiceren van uw advertorial kost 99,– Euro ex BTW

Omdat producten onderhevig zijn aan veranderingen, zoals acties, prijs en innovaties, kunt U  de betreffende  advertorial op ieder gewenst moment updaten, met het laatste nieuws.

Een advertorial Updaten kost 25 Euro per update.

ALTIJD IN HET VIZIER
Het extra uitlichten in de voorpagina zijbalk van advertorials kost 30,– Euro per maand.

  Meer info via het onderstaande formulier of stuur een email naar:

henk @ advertorialsonline.nl